סלט תפוחי אדמה ופריזה חדש
סלט תפוחי אדמה & פריזה חדש דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 248 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה בייבי חדש, סוכר גלגלית, ביצים, קרם כפול. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. נסו סלט תפוחי אדמה חם ופריזי, סלט פול פריזי, ו סלט פריזי וצנוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים עד רך, על 15 דקות.
מסננים היטב במסננת קיטור יבש במשך 5-10 דקות.
הפוך את קרם הסלט על ידי ערבוב הקמח, סוכר, אבקת חרדל וכמה תיבול בקערה, ואז להכות את הביצים וחומץ יין לבן.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, מוודאים שהבסיס לא נוגע במים, ומערבבים ברציפות עד שהוא מתעבה מספיק כדי לכסות את גב כף, כ 5-10 דקות.
מוסיפים את הקרם ומיץ לימון לפי הטעם. כיסוי וצינה עד שאתה מוכן להלביש את תפוחי האדמה.
בחר על frise, השלכת כל עלים פגומים, ואז לקרוע לחתיכות בגודל ביס. לזרוק את תפוחי האדמה בקרם סלט יחד עם רוב העירית. מסדרים את frise על מגש או בקערה גדולה. כף מעל תפוחי האדמה ולפזר עם שאר עירית.