סלט תפוחי אדמה לימון שמיר
סלט תפוחי אדמה לימון שמיר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 93 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עירית, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלט תפוחי אדמה לימון שמיר, סלט תפוחי אדמה עם לימון ושמיר, ו סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט לימון שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולקרצף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות בגודל ביס. שים תפוחי אדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
הוסף 1 כף. מלח, להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה איטית, ומבשלים תפוחי אדמה עד מכרז לנשוך, על 8 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ומכניסים לקערה גדולה. לזרוק עם 3 כף. מיץ לימון ולתת לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, קוצצים עירית (אתה רוצה על 1/2 כוס) ו שמיר (אתה רוצה על 2 כף.).
שים קרם בקערה בינונית והכה עד פסגות רכות טופס. הכה בפלפל לבן, נשאר 1 כפית. מלח, ונותר 1 כפית. מיץ לימון. מערבבים בעירית ושמיר. בעדינות לזרוק תפוחי אדמה מקורר עם רוטב.