סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חומץ יין לבן, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל, סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל, ו סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל שרי.
הוראות
מכסים תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 2 אינץ ' בסיר 5-6 ליטר ומבשלים, חשוף, עד רק במכרז, 20-25 דקות.
בעוד תפוחי אדמה רותחים, לטאטא יחד סוכר 3 כפות חומץ בקערה גדולה עד הסוכר הוא מומס.
כאשר תפוחי אדמה הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', הוספת תערובת חומץ כמו פרוס ולזרוק בעדינות לשלב.
לטאטא יחד שאלוט, חרדל, ואת כף הנותרים חומץ בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מוסיפים רוטב לתפוחי אדמה, ואז מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בעדינות עם מרית גומי.
* סלט תפוחי אדמה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר, ואז מערבבים ומתבלים לפני ההגשה.