אם יש לך גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שיני שום, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים, סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים ובייקון, ו פרמזן מצופה תפוחי אדמה קלויים וסלט ארוגולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
טפטוף עם 1 כפית שמן; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. זרוק היטב למעיל. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור; מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים פלפלים ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך שום); לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
6
שלב הנותרים 2 כפיות שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, כמון, ו 1/8 כפית פלפל שחור, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
7
טפטוף רוטב על תערובת תפוחי אדמה, ולזרוק בעדינות למעיל.