סלט תפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בצל, כורכום הקרקע, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים), תפוחי אדמה מתוקים, ו סלט תפוחי אדמה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את המיונז, חרדל, כורכום ובצל.
מוסיפים את תפוחי האדמה שעדיין חמים ומערבבים עד מצופה באופן שווה. מערבבים בעדינות את הביצים המבושלות היטב.
מגישים מיד, או מקררים ומגישים קר.