קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות28
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט תרד בכוס פרמזן פריקו

סלט תרד בכוס פרמזן פריקו
סלט תרד בכוס פרמזן פריקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שקדים, תפוז, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג תרד פרמזן עם פריקו, סלט שרימפס ואבוקדו עם שבבי פריקו, ו סלט טרי-קולור עם קרקרים וקיסר.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחצלת סילפט, פח מאפין וכוס שתייה קטנה
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
1
מניחים מחצלת סילפט על תבנית אפייה.
2
מקום 6 (1/4-כוס) תלוליות של גבינת פרמזן על השטיח בעדינות להקיש עד כל תל הוא שטוח 4 1/2 עד 5 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
3
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד זהב תוסס. עובד במהירות, להשתמש מרית דקה להעביר את פרמזן פריקו על מאפין. בעדינות מניחים כוס שתייה קטנה על גבי פרמזן פריקו לעצב אותו לצורה 1 של כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
4
בואו להתקרר עד המשרד, על 5 דקות. המשך עם גבינת הפרמזן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1
שלב את כל החומרים בצנצנת או מיכל פלסטיק הדוק איטום. לנער כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים.
2
טפטוף עם ויניגרט ולזרוק לשלב. מחלקים את הסלט בין כוסות פרמזן פריקו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך