סלמון עם אגוזי לוז עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 283 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיונז, טרגון, גרידת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלמון אגוזי לוז מצופה, טרוטת אגוזי לוז מצופה, ו צדפות אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים סלמון על תבנית האפייה ולהפיץ עם כמויות שוות מיונז. למעלה עם אגוזי לוז ומפזרים טרגון, גרידת תפוזים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.