סלמון אן קרואט
סלמון En Croute הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 63 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו שמיר, חלמון ביצה, פילה הבלעדית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון En Croute, מתכון סלמון En Croute, ו סלמון Herbed En Croute (מתכונים דומים).
הוראות
ודא סלמון סול אין עצמות עזבו בבשר. אם הם עושים, למשוך אותם החוצה עם זוג פינצטה או פלייר חשמלאים (הקפד לנקות אותם קודם). כמו כן, להסיר את העור מן הפילה ולהסיר את הפגזים "וריד" מן הסרטנים.
להניח חתיכה גדולה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף על משטח עבודה, לשים את הסלמון על גבי זה ולאחר מכן להניח עוד חתיכה גדולה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף על גבי הסלמון.באמצעות מערוך מתגלגל או בצד השטוח של פטיש בשר, בעדינות לשטח את הסלמון עד שהוא על 1 ס " מ עבה (להיזהר לא להכות את הסלמון קשה מדי כפי שהוא מוחץ בקלות רבה מאוד).
הסר את השכבה העליונה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף, קוצצים את שמיר דק ומפזרים את זה על הסלמון, ואז העונה עם מלח ופלפל.לשטח את פילה הבלעדית באותו אופן כמו הסלמון אבל לעשות את זה ס " מ עבה, ואז להניח אלה על גבי הסלמון עוזב פער 3cm - 5cm לאורך בצד של הסלמון.
הניחו את הסרטנים הפגועים בקו ישר באמצע הפילה היחיד, ואז מתבלים שוב במלח ופלפל.באמצעות נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף, לגלגל את הסלמון לתוך נקניק מסודר, החל בקצה השני לפער שנותר על ידי פילה הבלעדית, ולאחר מכן לעטוף אותו בחתיכה אחרת של נצמד/פלסטיק לעטוף ולשים אותו במקרר במשך 30 דקות כדי להגדיר את הצורה.מחממים את התנור ל 210c. לאחר 30 דקות, מגלגלים את הבצק לעובי של כ 2 מ " מ, מסירים את הדבק-סרט/פלסטיק-לעטוף מן הסלמון מגולגל ומניחים אותו על המאפה, שליש מהדרך מקצה.מקפלים את הבצק על הסלמון ומגלגלים אותו עד המאפה חופף את עצמו על ידי 1 ס " מ, ואז לחתוך כל עודף.לאטום את הקצה הארוך של המאפה עם קצת מים, לקפל את שני הקצוות הפתוחים כלפי מעלה על התפר, לאטום אותם עם קצת מים ולאחר מכן להפוך את כל העניין מעל, כך התפר הוא מתחת.
שים את חבילת בצק עלים על מגש אפייה מרופדת בנייר שומני, לערבב את חלמון הביצה עם 1 כפית מים כדי להפוך את שטיפת ביצים מברשת זה על פני המאפה. ואז לשים אותו בתנור במשך 25 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.