סלמון אסייתי עם אורז חום פילאף
סלמון אסייתי עם אורז חום Pilaf עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ doctoroz.com יש 20 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך סירופ מייפל, פילה סלמון, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: אורז חום פילאף, אורז חום פילאף, ו פילאף אורז חום גזר.
הוראות
כדי להפוך את האורז, מחממים שמן בסיר בינוני.
מוסיפים בצל ופלפל; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים מים ואורז; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 50 דקות, או עד אורז רך ונוזל נספג.קצפת עם מזלג; מערבבים פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל אם תרצו. בינתיים, מניחים סלמון בצלחת עוגה או צלחת רדודה.
מערבבים היטב את מרכיבי הסלמון הנותרים; מערבבים היטב.
יוצקים מרינדה על סלמון; בואו לעמוד 15 עד 20 דקות.
מחממים מחבת גריל מחוררת על חום בינוני עד חם.
מוסיפים סלמון, משליכים מרינדה; מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד הסלמון הוא אטום ומוצק למגע.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.