סלמון בגריל במרינדה עם סלסה אבוקדו ופירות אבן
סלמון בגריל במרינדה עם סלסה אבוקדו ופירות אבן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1013 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, kikkoman teriyaki takumi, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. מתכונים דומים: סלסה פירות אבן, סלמון בגריל עם סלסה אבוקדו, ו סלמון בגריל עם אפרסק בגריל וסלסה אבוקדו.
הוראות
עבור סלסה, בעדינות לזרוק יחד את כל החומרים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
לקצץ סלמון לחתיכות 4 אונקיות. מרינט ב Kikkoman Teriyaki שום ורוטב בצל ירוק במשך כ 45 דקות.
מחממים את הגריל שלך במשך כ 10 עד 15 דקות.
לטפוח סלמון יבש, שמן גריל עם שמן זית, וגריל על 5-7 דקות בכל צד עד מבושל דרך.
למעלה עם סלסה אבוקדו ופירות אבן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.