קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

סלמון בגריל לימון שמיר עם סלט מלפפון

סלמון בגריל לימון שמיר עם סלט מלפפון
סלמון בגריל לימון שמיר עם סלט מלפפון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 300 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך לימונים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו סלמון בגריל עם מלפפון שמנת-סלט שמיר, פילה סלמון בגריל עם רוטב שמיר מלפפון, ו דג חרב בגריל עם לימון, שמיר & רוטב מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לימונים Zest להניב 2 כפות. גרידה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
מפזרים פילה סלמון עם 1 1/2 כף. zest (להגדיר הנותרים zest ולימונים שלמים בצד) ו 1 1/2 כף. שמיר, מחלק באופן שווה בין פילה וטפיחות לדבוק. לעטוף פילה בניילון נצמד ולקרר לפחות 2 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
פורסים מלפפון נייר דק על mandoline או פורס כף יד אחר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
4
חותכים בצל לשניים. בקערה, להקציף יחד חומץ, סוכר, ו 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים מלפפון, בצל, גרידת לימון ושמיר, וזורקים בעדינות למעיל. לטעום ולהתאים תבלינים, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
6
הכינו גריל גז או פחם לחום עקיף. אם משתמשים בגריל גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור. כאשר הטמפרטורה בתוך הגריל מגיע 400, להרים מכסה ולכבות את אחד המבערים, יצירת אזור חום עקיף. אם באמצעות גריל פחם, אור 50 עד 60 בריחים ולתת לשרוף עד רק מכוסה אפר, 20 עד 30 דקות. תלש אותם בצד אחד, משאיר שטח פנוי לבישול עקיף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מקפלים שני 12-by 18-in. חתיכות של רדיד אלומיניום כבד חובה בחצי widthwise כדי ליצור מלבנים. באמצעות קצה של סכין קטנה, לעשות חורים מלבנים על 2 ב. בנפרד ולהרחיב כל חור לגודל של אגורה. גריז לסכל עם שמן זית; להגדיר על חום ישיר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מברישים עורות סלמון בשמן. הגדר 2 פילה, צד העור למטה, על כל מלבן לסכל. מכסים גריל (אם משתמשים בפחם, פתחי אוורור על מכסה) ומבשלים דגים עד שהעור הוא חום בהיר באמת רוחש, 5 עד 6 דקות. באמצעות מלקחיים, להחליק לסכל חום עקיף, כיסוי, ומבשלים עד כל אבל העליון 1/4 ב. מבושל, 3 עד 8 דקות. להחליק דגים בחזרה על חום ישיר, כיסוי, ומבשלים עד דגים מבושלים דרך (לחתוך כדי לבדוק) והעור הוא השחמה פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
העברת רדיד עם סלמון לסדין אפייה ללא מסגרת, הזזה מרית עוגה אופסט או מרית דקה אחרת בין עור סלמון לסכל, דגים חופשיים מאוד בעדינות מנייר אלומיניום. מתבלים כל פילה במלח וכמה טיפות מיץ מלימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מגישים עם סלט מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.