קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בגריל עטוף לימון ועלי דפנה

סלמון בגריל עטוף לימון ועלי דפנה
סלמון בגריל עטוף לימון ועלי דפנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . סעו לחנות וקחו מלח גס כשר, שמן זית, פילה סלמון חתוך, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עטוף בעלים תאנים, סלמון עטוף בדלי תאנה עם כרוב אפוי, ו סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוקים להתענג.

הוראות

1
לסדר שמונה 24 אינץ 'ארוך חתיכות של kitchenstring, זה לצד זה ו 1 1/2 אינץ' זה מזה, onsurface. מפרץ חפיפה משאיר על גבי מחרוזת מלבן בערך באותו גודל כמו דגים. Topbay משאיר עם שורות חופפות של lemonslices.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
דגיםדגים
2
מפזרים עור דגים עם מלח גס ופלפל שחור הקרקע מבשרני; מניחים דגים, בצד העור למטה, על פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח גסמלח גס
לימוןלימון
דגיםדגים
3
מפזרים דגים עם מלח גס ופלפל; drizzlewith שמן זית. למעלה עם חתירה חופפת של פרוסות לימון, ואז עלי דפנה. מיתרים הדוקים, הבטחת פרוסות לימון ו bayleaves לדוג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
שמן זיתשמן זית
לימוןלימון
דגיםדגים
4
מניחים מנות דגים grillingbasket; סל סגור (סל לא צריך לסגור לחלוטין כדי לתמוך בדגים). האם קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה. צ ' ילסמון בסל. להביא לחדר temperaturebefore צלייה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
5
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).גריל דגים בסל עד המשרד רק כדי touchand מדחום מוכנס לתוך עביםחלק רושם 57°, מחזיק סל sidestogether כדי להפוך את הדגים, על 20 דקות נמשכת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
6
מעבירים את הדגים לצלחת, עם חוטים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
7
הסר מחרוזות, עלי דפנה, ואלמונים מהצד העליון.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
8
טפטוף עם שמן; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
9
למנה: 362.19 קלוריות קלוריות קלוריות קלוריות, 40.8% קלוריות משומן,
10
בתיאבון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.