סלמון בגריל עם זיגוג משמש-חרדל
סלמון בגריל עם זיגוג משמש-חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו נקטר משמש, חומץ יין, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר בגריל עם זיגוג משמש-חרדל, תרנגולות קורניות בגריל עם זיגוג משמש-חרדל, ו סלמון בגריל עם זיגוג חרדל מקורר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין דגים, מפזרים פילה באופן שווה עם שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מכסים ומקררים 15 דקות.
כדי להכין זיגוג, לשלב צוף הבא 6 מרכיבים (דרך 1/4 כפית פלפל) בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס (כ 10 דקות).
מניחים פילה, צד העור למעלה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 2 דקות; בזהירות להתהפך, גריל 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מברשת כל פילה עם זיגוג 1 כף; גריל 30 שניות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.