סלמון בגריל עם סלט אורזו
סלמון בגריל עם סלט אורזו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 564 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מלח, שמיר, אורזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו סלמון בגריל וסלט אורזו ירקות, סלמון פסטו בגריל-סלט אורזו, ו סלמון בגריל עם Orzo, פטה, ויניגרט יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית, לזרוק את המלפפון, עגבניות, ו 1/2 כפית מלח ולתת לנקז במשך 15 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את orzo עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז ביסודיות. לזרוק את orzo עם שמן 1/3 כוס, מיץ לימון,שמיר 1/3 כוס, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 פלפל כפית.
תדליק את הגריל. מעיל את הסלמון עם שמן 1 כף, הנותרים 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. גריל הסלמון, עור בצד, במשך 4 דקות. הפעל ומפזרים עם שמיר 1 כף וגרידת לימון. מבשלים את הדג עד חום זהוב ורק בקושי נעשה (הדג צריך עדיין להיות שקוף במרכז), כ 3 דקות יותר.
המלצת יין: סאנסר טוב או פום פום יגרום טעמים טריים, בהירים של סלט פסטה זה לשיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.