סלמון-מיסו Sinigang (מרק חמוץ פיליפיני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, סלמון, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Sinigang na סלמון sa Kamias (בטן סלמון במרק חמוץ), פיליפיני Sinigang (מרק תמרינדי), ו Sinigang na Baboy (מרק חמוץ צלעות חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat the oil in a large saucepan over medium heat until shimmering.
Add the onion, garlic, and measured salt and cook, stirring occasionally, until softened, about 5 to 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
Add the tomatoes and cook, stirring occasionally, until softened, about 3 to 5 minutes.Increase the heat to medium high, add the wine, scrape up any browned bits from the bottom of the pot, and bring to a boil. Reduce the heat to medium low and simmer until the wine is reduced by about half, about 7 minutes.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
Add the water, daikon, measured calamansi or lime juice, and fish sauce, stir to combine, and return to a simmer. Reduce the heat to low, cover with a tightfitting lid, and simmer until the daikon starts to soften, about 10 minutes.Ladle about 1/2 cup of the liquid into a small bowl, add the miso, and stir until completely dissolved.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
צנון דייקון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
מיסו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
Add the miso mixture back to the pot and stir to combine.Increase the heat to medium, add the salmon and greens, and stir to combine. Simmer until the salmon is just cooked through and the greens have softened, about 3 minutes. Taste and season with additional salt and calamansi or lime juice as needed. Ladle into bowls, season with pepper, and serve with steamed rice.
Chardonnay, Pinot Noir, and Sauvignon Blanc are my top picks for Salmon. To decide on white or red, you should consider your seasoning and sauces. Chardonnay is a great friend to buttery, creamy dishes, while sauvignon blanc can complement herb or citrus-centric dishes. A light-bodied, low-tannin red such as the pinot noir goes great with broiled or grilled salmon. You could try Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Wine. Reviewers quite like it with a 5 out of 5 star rating and a price of about 18 dollars per bottle.