סלמון מעושן בנדיקט
סלמון מעושן בנדיקטוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 280 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סלמון מעושן חם, חומץ, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מעושן בנדיקט, ביצי סלמון מעושנות בנדיקט, ו ביצי סלמון מעושנות בנדיקט.
הוראות
הכן Shallot-טימין Hollandaise, להפריש, ולשמור חם.
להביא על 3 אינץ ' של מים לרתיחה במחבת רחבה עם 1 כף חומץ לבן. לפצח ביצים לתוך מנות קטנות. תחליק כל ביצה לתוך המים הבוערים. מבשלים עד שהלבנים נקבעים והחלמונים מבושלים במידה הרצויה של doneness.
הסר את הביצים עם כף מחורצת, ולהעביר לצלחת; לכסות ולשמור חם.
סאוט שאלוט בשמן זית על חום בינוני-גבוה 1 דקה. מוסיפים קליפת לימון, מלח ופלפל לבן.
להוסיף תרד, ו saut 1 דקה, רק עד נבול. מערבבים במיץ לימון.
מניחים לחם קלוי על צלחות הגשה, העליון עם תערובת תרד וסלמון.
מניחים ביצים על סלמון, וטפטוף עם הולנדז.
במקרה של יין: מלבד חובותיו כמנכ " ל ונשיא קווי שיוט קרנבל, בוב דיקינסון רודף את תשוקתו ליין. ראיות? מרתף היינות שלו מכיל יותר מ-22,000 בקבוקים, מה שהופך אותו לאחד האוספים הפרטיים הגדולים במדינה. כמייסד מועדון היין הנשיאותי, בוב מתעקש שיין טוב יהיה מהנה ונגיש. ההמלצה של בוב: קאווה ספרדית יבשה (יין מבעבע).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.