קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות85
מגזין

סלמון עם מרמלדת בצל בלסמית

סלמון עם מרמלדת בצל בלסמית
סלמון עם מרמלדת בצל בלסמית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 367 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, מלח ופלפל, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרמלדת בצל (או בצל בקרמל בלסמי), מרמלדה בצל אדום, ו מרמלדת בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים בצל וחותכים ל-8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
יוצקים 1 כפית שמן למחבת 2-3 ליטר על חום בינוני-גבוה. כאשר מחבת חם, מוסיפים בצל ומבשלים, הופכים פעם אחת, כדי חום קל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים מיץ תפוזים וחומץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד בצל הוא רך מאוד כאשר פירסינג, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
זמן קצר לפני הבצל נעשה, יוצקים שמן שנותר לתוך מחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף סלמון. לבשל, מפנה פעם אחת, עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 7 עד 9 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מעבירים את הסלמון לצלחות ומגישים בתערובת בצל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.