סלמון פלורנטין
ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות מיובשות, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו סלמון עם אורז-פלורנטין, ניקוי לאכול גיליון פאן סלמון פלורנטין, ו ביצה פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. באמצעות הידיים, לסחוט תרד של כל הנוזל העודף.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים 3 דקות עד שהם מתחילים לרכך.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים תרד, עגבניות מיובשות, פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים 2 דקות נוספות.
הסר מהחום ולתת מגניב כ 10 דקות.
מוסיפים ריקוטה ומערבבים לשלב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
באמצעות הידיים שלך, לארוז כ 1/2 תערובת תרד כוס על גבי כל פילה סלמון, ויוצרים תערובת לצורת הפילה.
מניחים פילה על תבנית אפייה או צלחת אפייה מזכוכית ואופים במשך 15 דקות, עד שדגי הסלמון מבושלים דרכו.