קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סלמי-מוצרלה קלצונה

סלמי-מוצרלה קלצונה
סלמי-מוצרלה קלצונה היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 732 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצק פיצה, פטרוזיליה, ג'יארדיניירה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 27 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קלצונה עם חזיר, סלמי, גבינה, סופרסטה וגנואה סלמי קלצונה, ו לחמניות קלצונה עם סלמי, עגבנייה ובזיליקום.

הוראות

1
מניחים תבנית עם נייר אפייה הפוך בתנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים מחצית מתערובת הביצים לקערה בינונית ומערבבים פנימה את המוצרלה. שמרו את תערובת הביצים שנותרה להברשה על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הופכים נייר אפייה נוסף הפוך; מרפדים בנייר אפייה ומברישים בשמן זית. מגלגלים את הבצק על נייר הקלף וטופחים למלבן בגודל 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מורחים את תערובת המוצרלה על מחצית הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' לאורך הקצה. למעלה עם הסלמי, ואחריו הירקות הכבושים והפרובולון. מקפלים את החצי השני של הבצק לכיסוי המילוי. מכווצים ומגלגלים את הקצוות לאיטום, ואז חודרים את החלק העליון של הבצק בכמה מקומות בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרובולוןפרובולון
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
החלק את הקלצונה עם נייר הקלף על תבנית האפייה החמה; אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים מהתנור ומברישים בתערובת הביצים שנותרה, ואז ממשיכים לאפות עד שהקרום מזהיב, 5 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תנו לנוח 5 דקות ואז חתכו לטריזים.
8
צילום: אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור קלצונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה הוא הביטוי הגדול ביותר של הסנג ' ובזה החד-זנית שלנו. זהו יין ייצור מוגבל המגיע מחבילות בודדות הממוקמות בכרמי קאסי וסן פיירו. המינרליות המתמדת הקיימת ביינות שלנו תואמת כאן כוח עדין, יוצא דופן הן על האף והן על החיך. ליין זה יכולת הזדקנות רבה; רק הזמן יגלה את מאפייניו הייחודיים.הבציר 2015 הוא אחד הטובים ביותר של 50 השנים האחרונות, עם אביב מתון קיץ חם, יבש עושה עבור הבשלה יוצאת דופן תשואות.