סלמי-מוצרלה קלצונה
סלמי-מוצרלה קלצונה היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 732 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצק פיצה, פטרוזיליה, ג'יארדיניירה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 27 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קלצונה עם חזיר, סלמי, גבינה, סופרסטה וגנואה סלמי קלצונה, ו לחמניות קלצונה עם סלמי, עגבנייה ובזיליקום.
הוראות
מניחים תבנית עם נייר אפייה הפוך בתנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
יוצקים מחצית מתערובת הביצים לקערה בינונית ומערבבים פנימה את המוצרלה. שמרו את תערובת הביצים שנותרה להברשה על הקרום.
הופכים נייר אפייה נוסף הפוך; מרפדים בנייר אפייה ומברישים בשמן זית. מגלגלים את הבצק על נייר הקלף וטופחים למלבן בגודל 9 על 12 אינץ'.
מורחים את תערובת המוצרלה על מחצית הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' לאורך הקצה. למעלה עם הסלמי, ואחריו הירקות הכבושים והפרובולון. מקפלים את החצי השני של הבצק לכיסוי המילוי. מכווצים ומגלגלים את הקצוות לאיטום, ואז חודרים את החלק העליון של הבצק בכמה מקומות בעזרת סכין.
החלק את הקלצונה עם נייר הקלף על תבנית האפייה החמה; אופים 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומברישים בתערובת הביצים שנותרה, ואז ממשיכים לאפות עד שהקרום מזהיב, 5 עד 10 דקות נוספות.
תנו לנוח 5 דקות ואז חתכו לטריזים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור קלצונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
![קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה]()
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה הוא הביטוי הגדול ביותר של הסנג ' ובזה החד-זנית שלנו. זהו יין ייצור מוגבל המגיע מחבילות בודדות הממוקמות בכרמי קאסי וסן פיירו. המינרליות המתמדת הקיימת ביינות שלנו תואמת כאן כוח עדין, יוצא דופן הן על האף והן על החיך. ליין זה יכולת הזדקנות רבה; רק הזמן יגלה את מאפייניו הייחודיים.הבציר 2015 הוא אחד הטובים ביותר של 50 השנים האחרונות, עם אביב מתון קיץ חם, יבש עושה עבור הבשלה יוצאת דופן תשואות.