קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

סלק פירוגי

סלק פירוגי
פירוגי סלק יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלק, בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם פירוגי, פירושקי, ו פירושקי תוצרת בית.

הוראות

1
מניחים את הסלק והבצל לסיר מעל חום בינוני; מוסיפים כ 1/2 כוס מים, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד הסלק הם מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסננים את המים מהירקות, ומניחים לקערת העבודה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הוסף את המרגרינה, הפעל את המכונה, ודופק מספר פעמים לקצוץ דק את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
לטאטא יחד את הביצה והמים עד מעורב היטב, ואז לערבב את הקמח. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחלקים את הבצק לשניים, ויוצרים כל חצי לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
לגלגל כדור עד שהוא 1/8 אינץ ' עבה או פחות. באמצעות כוס או חותך עוגיות, לגזור עיגולים בצק. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
7
כדי למלא, מניחים עיגול בצק בכף היד, ומותחים מעט את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מניחים כ 1 כף מילוי הסלק במרכז הבצק, ומקפלים את הבצק על המילוי. צבטו את קצוות הבצק יחד כדי לאטום לחלוטין, והשתמשו באצבע המורה שלכם כדי ליצור חריצים קטנים מקומטים מסביב לקצוות החתומים. אבק pierogi הושלמה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
ממלאים סיר גדול במים, ומביאים לרתיחה. זרוק את pierogies לתוך המים, 1 או 2 בכל פעם, ומערבבים כדי למנוע מהם דבק. להפחית את החום לרתיחה עדינה, ומבשלים עד pierogies לצוף למעלה, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מסננים ומגישים.