קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

סלק-רוז טריקס סטיקס

סלק-רוז טריקס סטיקס
סטיקס טריקס סלק-רוז עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. אם יש לכם סלק, סוכר מגורען, מי ורדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. האוכל הביא לך אותו. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגות שוקולד סלק עם סלק מסוכר ועלי כותרת של ורדים, Kix ® on Stix, ו פרנץ 'טוסט נהדר "סטיקס".

הוראות

1
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולהפיץ את הסלק מגורד בשכבה דקה, אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
אופים עד יבש למגע, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מניחים את המחבת על מתלה תיל ולתת לרצועות הסלק להתקרר לטמפרטורת החדר-הם יהיו פריכים כפי שהם מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
להעביר את הסלק לקפה נקי או מטחנת תבלין ולעבד לאבקה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5
מוסיפים את הסוכר ואת מי ורדים ודופק עד בשילוב.הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
6
יוצקים את אבקת הסוכר לתוך מסננת לנפות אותו לתוך הקערה, לחיצה על האבקה עם החלק האחורי של כף כדי להכריח אותו דרך הרשת. להחזיר כל ביטים גדולים יותר שנותרו במסננת אל המטחנה ולעבד לתוך אבקה דקה. לנפות שוב ולחזור עם שחיקה וסינון לפי הצורך עד שכל תערובת הסוכר מעובד (ייתכן שיש כמה מוצקים עזבו להיות מושלך).
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
7
מניחים גיליון נייר על משטח עבודה. יש כ 20 (8 אינץ') קשיות נייר וקיסם מוכן. הפוך משפך קטן מתוך פיסת נייר אחרת. (ודא הקצה מתאים לתוך סוף הקשיות.) לחלופין, השתמש מספר 16 כוכב פתוח או מס ' 5 קצה צנרת עגול. מקפלים את קצה אחד של קש 1/4 אינץ'. להתאים את הנקודה של המשפך או קצה צנרת לתוך הקצה הפתוח של הקש. מחזיק את המשפך או קצה צנרת במקום ועובד על גיליון נייר, כפית בכ-1 1/4 כפיות של תערובת הסוכר. השתמש בקצה המחודד של קיסם כדי לתקוע את תערובת הסוכר לתוך הקש.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
משפךמשפך
שתיית קשיותשתיית קשיות
8
הסר את המשפך או קצה צנרת לקפל את הקצה הפתוח של הקש למטה 1/4 אינץ ' כדי לסגור. חזור עם קשיות הנותרים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
שתיית קשיותשתיית קשיות