קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סלק & תבשיל מייטאקי עם קינואה כורכום

סלק & תבשיל מייטאקי עם קינואה כורכום
סלק & תבשיל מייטאקי עם Quinoan כורכום הוא חלב חינם מרק. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבקת קארי, כורכום, קינואהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל עדשים כורכום, סלט קינואה עם פטן וסלק, ו 5-מרכיב לימון כורכום קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית להשרות את הפטריות במשך 30 דקות-לנקז נוזל דרך מסננת שרוולים בסדר מרופדת במגבת נייר לתוך קערה אחרת (כמו אלה פטריות בר ייתכן שיש קצת חול טיפות לתחתית הקערה במהלך השרייה).שמור 1 כוס מרק Maitake ולשמור את השאר ליום אחר.דק קוצצים את פטריות maitake & רוזמרין. בקערה בינונית משלבים פטריות, רוזמרין, מרק, arrowroot & matzo-מערבבים עד בשילוב טוב. תניח בצד.מביאים סלק ו 6 כוסות מים לרתיחה ב 4-qt. סיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד סלק הם במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
מצותמצות
2
הסר סיר מחום, באמצעות כף מחורץ, להעביר סלק לקערה; סלק מילואים juice.In מחבת רוטב קטנה, להביא 1 כוסות מים לרתיחה-להוסיף כורכום וקינואה למחבת, לכסות ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות או עד המים נספגים & הטבעת סביב קינואה מתחילה להראות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום והנח בצד.שים שום על משטח עבודה ומפזרים קצת מלח; דק קוצצים. לגרד את השום לתוך משחה עם הצד של סכין השף. בקערה קטנה, לשלב רסק שום, 1 כף. שמן, כוסברה, כמון, אבקת קארי, כורכום, פפריקה, ג ' ינג ' ר, קאיין; הגדר משחת תבלינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
4
חום שנותר שמן זית 6-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף רסק תבלין שמור רסק עגבניות ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת משחימים קלות, על 3 דקות. מערבבים בכוס 1 של מיץ סלק שמורות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
7
מוסיפים את מיצי הסלק הנותרים, מיץ לימון וסוכר; מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף סלק שמור & תערובת פטריות ומבשל במשך 15 דקות נוספות או עד thickened.To מגישים, מצקת תבשיל לתוך קערות העליון עם כמות רצויה של קינואה, מקשטים עם ענף של רוזמרין. תהנו!
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראבקת arrowrootאבקת arrowroot454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלק אדום קטן (כ-קלופים וחותכים לשישיםסלק אדום קטן (כ-קלופים וחותכים לשישים0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין2חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טחוןרוזמרין טחון3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4שרימפס וורידיםמלח כשר, לפי הטעםמלח כשר, לפי הטעם2מיץ לימון טרי מלימוניםמיץ לימון טרי מלימונים1מנות1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1אוראו ממולאים כפוליםכורכוםכורכום2חתיכות טופי הית' ברכורכום-מחולקכורכום-מחולק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות מייטאקה מיובשות-ספוגות 2 כוסות מים במשך 30 דקות (להזמין כוס אחת של מרק פטריות לתבשיל)פטריות מייטאקה מיובשות-ספוגות 2 כוסות מים במשך 30 דקות (להזמין כוס אחת של מרק פטריות לתבשיל)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות מיםכוסות מים1( חצילים)בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק