סנאפר אדום כולו קלוי נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1592 קלוריות, 303 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם צלפים, פלפל, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
1
בחר את שילוב הטעם האהוב עליך (אסיה, הים התיכון או הקאריביים, משמאל).
2
בחר אחד משילובי הטעמים וקוצצים את כל המרכיבים למעט השמן יחד עם קמצוץ גדול של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
שמן בישול
3
מעבירים את הדבק לקערה קטנה ומערבבים בשמן. הפוך 5 מקבילים 3 אינץ ' ארוך חתכים בכל צד של סנאפר, חיתוך כמעט דרך העצם. לייבש את הדגים במלח ולמלא את החתכים עם הדבק. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
סנאפר
עצם
דגים
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מעבירים את הדגים לתבנית אפייה כבדה, כך שהיא תעמוד זקופה. כדי לשמור על הדג יציב, splay דשי הבטן ולהגדיר כדור רדיד מקומט מתחת לזנב. צולים את הדג במשך 30 דקות, עד שהבשר רק פתיתים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
6
להעביר את הדג למגש. באמצעות 2 מזלגות, להרים את הפילה את העצמות ולשרת.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.