סנדלר אפרסק בריאותי
זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם שמן canolan, אפרסק בסירופ, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו אתה יכול לעשות את זה מאפה אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. ב ungreased 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית, לערבב ביסקוויק לערבב וקינמון. מערבבים בחלב ושמן עם חוט להקציף או מזלג עד מעורבב.
בקערה בינונית, מערבבים סוכר, אפרסקים ומיץ לימון. כף מעל הבלילה בתבנית אפייה.
אופים 50 עד 55 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד כ -20 דקות לפני ההגשה.