ספגטי עם קיץ סקווש, עגבניות, שרימפס בגריל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 927 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח כשר, עלי אורגנו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי עם קיץ סקווש ועגבניות, סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות, ו סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה לספגטי.
מוסיף את שמן הזית, מפזרים מלח ופלפל, ולתת את כל זה זריקה טובה. לזרוק את זה על תבנית אפייה לצלות במשך 10 עד 12 דקות, עד הדלעת הוא רך וקרמל. לגרד את הירקות לתוך קערת פסטה גדולה לכסות עם צלחת כדי לשמור על הכל חם.