ספידי Spuds
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Spuds ספידי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 273 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חזיר, בצל ירוק, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. נסו תפוחי אדמה חזיר ותרד, Super Spuds, ו תפוחי אדמה אפויים פעמיים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את תפוחי האדמה עם מברשת הירקות. נקב כל תפוח אדמה כמה פעמים עם המזלג (זה מאפשר את בריחת האדים ומקלה לפצל את תפוחי האדמה פתוחים מאוחר יותר). שים תפוחי אדמה על 1 אינץ ' בנפרד במעגל על הצלחת. מיקרוגל על גבוה במשך 8 עד 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז. השתמש מחזיקי הסיר לקחת צלחת מתוך מיקרוגל.
לקלף את השכבה החיצונית של העור מן הבצל הירוק. פרוס בצל על קרש החיתוך, באמצעות הסכין (אתה צריך על 1/2 כוס).
לרסס את המחבת עם ספריי בישול.
שים את הבצל הירוק והחזיר (או חתיכות בייקון או פפרוני) במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך כ 3 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף העץ, עד חזיר חם. קח מחבת מבער חם.
חותכים תפוחי אדמה אפויים לאורך לשניים, באמצעות סכין. (אם תפוחי האדמה חמים מדי, להחזיק אותם עם בעל סיר). קרביים של תפוח אדמה עם מזלג. שים 1 כף של שמנת חמוצה על כל חצי תפוח אדמה, באמצעות מרית גומי כדי להוציא אותו מכפית המדידה.
מורחים שמנת חמוצה קצת עם מרית גומי. מעל כל תפוח אדמה חצי שווה עם קצת תערובת חזיר וגבינה.