ספייס שפשף צלעות מעושנות עם אדר-חזרת Baste
Spice שפשף צלעות מעושנות עם בסיס Maple-חזרת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1722 קלוריות, 136 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, אבקת צ' ילי אנצ'ו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו הטוב ביותר תבלין יבש שפשף צלעות, Spice-שפשף צלעות, ו Spice-שפשף צ'יפוטלה-צלעות מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים תבלינים יחד בקערה בינונית.
בערך 1/2 שעה לפני זמן הבישול, להשרות שבבי היקורי מספיק מים כדי לכסות.
שבבי ניקוז. בגריל מכוסה, מניחים פחם בוער איטי בשני הצדדים של מחבת טפטוף.
לשפשף בצד העליון של כל מדף של צלעות עם כ 3 כפות של לשפשף.
מניחים צלעות, צד העצם למטה, על הגריל. סגור כיסוי או מקום כיסוי על המעשן. גריל על 1 1/2 שעות, הוספת שבבים כל 20 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של צליה, מברשת בנדיבות עם זיגוג Maple-חזרת.