רול האביב עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך אטריות rehydrated, סוכר מגורען, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ספרינג רול, רול האביב סרטני, ו גלישת ספרינג רול פריך.
הוראות
1
מערבבים את רוטב הצדפות, Shaoxing, עמילן תפוחי אדמה, רוטב סויה, פלפל לבן ומלח בקערה קטנה לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
רוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את שמן שומשום וג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים את חזיר הקרקע ומטגנים, באמצעות קצה מרית לשבור את הבשר לפירורים קטנים. כאשר הבשר מבושל, מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ופטריות שיטאקה וממשיכים ומערבבים עד שהגזר מבושל בעיקר.
מוסיפים את כרוב נאפה ואטריות זכוכית וממשיכים לטגן עד שהכרוב מבושל בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופן
כרוב נאפה
(שמור 1 כף)
6
מוסיפים את הרוטב ומטגנים עד שלא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
7
תן לתערובת להתקרר. לעשות קצת דבק על ידי סירוק 3 כפות קמח עם 3 כפות מים. לקלף את העטיפות ולפזר אותם כפי בתמונה עם כ 1/2 " של העטיפה מתחת מראה. זה עושה את זה קל לצייר דבק על כמה עטיפות בבת אחת.
מורחים את הדבק עם שיח מאפה לאורך הקצוות העליונים של העטיפה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מקום על 1/3 כוס של טמפרטורת החדר מילוי על 2 אינץ ' מעל הפינה התחתונה של העטיפה. מגלגלים בחוזקה את העטיפה וממלאים בחצי הדרך.מקפלים את הקצה השמאלי מעל ימינה עד לקצה המילוי, ואז לקפל את הקצה הימני מעל. התכסיס כאן הוא לרכך מעט את הקפל, כך שהדש הפתוח מעט צר יותר מתחתית הגליל, שכן זה ייצור חותם טוב וימנע דשים של בצק שיזמינו שמן לגליל שלך. זה צריך להיראות קצת כמו מעטפה פתוחה בשלב זה. לסיים על ידי המשך להתגלגל עד דש חותם את עצמו נגד רול. כדי להפוך את הרוטב חמוץ מתוק, לטאטא יחד את המים, חומץ, סוכר, קטשופ, עמילן תפוחי אדמה ומלח בסיר קטן עד שאין גושים. מביאים את התערובת לרתיחה ערבוב כל הזמן עד הרוטב שלך התעבה. הכן מתלה מצופה במגבת נייר.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים על 2 " של שמן צמחי לתוך סיר תחתית כבד וחום ל 320 מעלות F. מטגנים את springrolls כמה בכל פעם, נזהרים לא overcrowd הסיר. להפוך אותם לעתים קרובות כך שהם חום באופן שווה. כאשר הם מגיעים צבע שיזוף אפילו, להעביר את האגרולים האביב המתלה שלך ולאפשר להם לנקז. חזור עם שאר האגרולים.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא גבריאלסקלוף Chenin בלאן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.