ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית
ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 704 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סלרי, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, ספרי בישול קלאסיים: מרק מוליגטוני, ו לחם טוסקני ומרק עגבניות (ריבוליטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן והחמאה בסיר מרק כבד. מבשלים את הגזר, סלרי ובצל במשך כ 20 דקות, או עד מאוד רך.
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל בחום מתון במשך 25 עד 30 דקות יותר. מערבבים את הפטרוזיליה ובזיליקום, מתבלים במלח ופלפל, מבשלים דקה או יותר ומגישים חם.
בתור וריאציה, היא אומרת שאתה יכול לסנן את המרק ודק אותו עם שמנת. פירקתי חצי מהמרק שלי והחזרתי אותו לחצי הגושי. ואז בחשתי חצי כוס שמנת כי במקרה היה לי אותה במקרר, והייתי מרוצה מהמרק שנוצר, שעדיין היה די עבה.
עובד מבידור על ידי מרתה סטיוארט.
לרכך את השמרים במים חמים 1/4 כוס. (לא ברור לי אם זה צריך לצאת מהמים המפורטים במרכיבים. השתמשתי 1/4 כוס נוספת כאן ואת הסכום הרשום במרכיבים בשלב הבא.)
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מוסיפים את המים החמים ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים אותו לבצק.
הפעל על לוח משוריין ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות. אתה יכול גם לעשות את זה במערבל עומד עם וו בצק, כמובן, ובמקרה זה ייקח רק על 4 או 5 דקות.
שים את הבצק הלוש בקערה מכוסה ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת. (אני אף פעם לא יכול להגיד אם הבצק הוכפל בתפזורת, אז אני פשוט מחכה שעה.) אגרוף בצק למטה ולתת לעלות פעם שנייה עד הוכפל. אגרוף למטה. הפעל על לוח משוריין וצורה לפי ההוראות הרצויות להלן. (עיצבתי את כיכרות הלחם שלי ממש על גיליון אפייה מצופה קלף ולא הייתה לי בעיה.)
לאחר יצירת כיכרות, לתת לעלות מכוסה בניילון נצמד עד הוכפל בגודל. כיכרות ארוכות יש לחתוך לאורך הדף עם סכין גילוח חדה (3 או 4 חתכים אלכסוניים צריך לעשות).
אופים בתנור 204° במשך 25 דקות. כדי לקבל קרום דק, לרסס את הכיכרות עם מים 3 או 4 פעמים במהלך האפייה. כיכרות נעשות כאשר חום זהוב ופריך.
כדי לעצב את הבצק לבגטים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. לטפוח כל חתיכה לתוך אליפסה ולחץ על האמצע לאורכו עם קצה היד שלך. מקפלים לשניים ולאטום קצוות עם העקב של היד שלך, לחיצה קשה לגרש בועות אוויר. צורה לתוך גליל ארוך, אפילו על ידי גלגול כמו נחש חימר.
מניחים במחבת לחם (ללא מחבת לחם, אני פשוט לשים את שלי על תבנית אפייה) ומכסים את העלייה הסופית (שלב 5 לעיל). לאחר העלייה הסופית, לעשות 3 או 4 ארוכים, חתכים אלכסוניים בחלק העליון של כל כיכר עם סכין גילוח.
כדי לעצב את הבצק לענפים: השתמש באגט אחד ארוך ודק לכל ענף. לאחר העלייה הסופית, אבל בלי לחתוך את החלק העליון של כיכר, להשתמש מספריים חדים לעשות חתכים אלכסוניים 3 אינץ ' ארוך לתוך כל צד של באגט. אתה רוצה בערך 4 חתכים לכל צד, והחתכים בכל צד צריכים להיות מקבילים זה לזה, יצירת סדרה של נקודות. משוך את הנקודות מתוך באגט כך שהם דומים עלים או אוזן של חיטה. לרסס עם מים ואופים מיד, מבלי להשאיר את הלחם לעלות שוב.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו