סקווש חורף קלוי
סקווש חורף קלוי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 305 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מולסה לא מאובטחת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש חורף קלוי, סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר, ו סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מקלפים את הדלעת עם מקלף ירקות. חצי לאורכו, להשליך את הזרעים, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף והפך חום בהיר, למשוך את המחבת את החום ומיד להוסיף את מרווה, רוזמרין, סוכר, חומץ (לעמוד בחזרה כדי לא לקבל ניתז), ודבשה.
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ולתת להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך 1 עד 2 דקות כדי להתיך את הטעמים. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל.
יוצקים את תערובת החומץ על הדלעת וזורקים היטב, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה כבד או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת.
מניחים בתנור וצולים, זורק לפחות פעם אחת, עד מאוד רך וקרמל, על 1 שעה. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם,כך הנוזלים נוזליים.
עבודה בקבוצות, במידת הצורך, להעביר את הדלעת החמה ואת כל נוזלי הבישול למעבד מזון ולעבד עד חלקה. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.