קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות56
מגזין

סקווש ספגטי קלוי וקייל

סקווש ספגטי קלוי וקייל
דלעת ספגטי קלוי וכרוב הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל, שמן זית, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: דלעת ספגטי קלויה עם נקניק וכרוב, שום קלוי וקייל ספגטי עם עגבניות מיובשות, ו ספגטי חמאה חום עם כרוב בייבי דלורית קלוי סקווש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. עם סכין חדה, בזהירות רבה לחתוך את סקווש ספגטי במחצית לאורכו. (מקל את הסכין למרכז הסקווש, ואז לחתוך. שוב, תיזהר!) לגרוף את הזרעים ואת עיסת במרכז ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות, או עד שמתחילים להפוך צבע. לזרוק את כרוב, מפזרים קצת מלח ופלפל, ומערבבים לטגן עד הבצל הם זהב על כרוב מבושל חלקית, על 5 דקות. תניח בצד. כאשר הדלעת מבושלת, השתמש במזלג כדי לגרד את הדלעת הסיבית מתוך הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סכין קילוףסכין קילוף
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הדלעת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים יחד 1 כף שמן זית עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
טפטף אותו על הסקווש, מפזרים מלח ופלפל, ומוסיפים את אבקת הצ ' ילי. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סכין קילוףסכין קילוף
6
מוסיפים את הדלעת לקערות בודדות, ולאחר מכן למעלה עם כמות טובה של כרוב מוקפץ. יהיה לך סקווש שנשאר! (או, אתה יכול לזרוק את כל כרוב וחצי הסקווש יחד.)
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)