סקווש ספגטי קלוי וקייל
דלעת ספגטי קלוי וכרוב הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל, שמן זית, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: דלעת ספגטי קלויה עם נקניק וכרוב, שום קלוי וקייל ספגטי עם עגבניות מיובשות, ו ספגטי חמאה חום עם כרוב בייבי דלורית קלוי סקווש.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. עם סכין חדה, בזהירות רבה לחתוך את סקווש ספגטי במחצית לאורכו. (מקל את הסכין למרכז הסקווש, ואז לחתוך. שוב, תיזהר!) לגרוף את הזרעים ואת עיסת במרכז ולהשליך.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות, או עד שמתחילים להפוך צבע. לזרוק את כרוב, מפזרים קצת מלח ופלפל, ומערבבים לטגן עד הבצל הם זהב על כרוב מבושל חלקית, על 5 דקות. תניח בצד. כאשר הדלעת מבושלת, השתמש במזלג כדי לגרד את הדלעת הסיבית מתוך הקליפה.
מערבבים יחד 1 כף שמן זית עם חומץ בלסמי.
טפטף אותו על הסקווש, מפזרים מלח ופלפל, ומוסיפים את אבקת הצ ' ילי. לזרוק לשלב.
מוסיפים את הדלעת לקערות בודדות, ולאחר מכן למעלה עם כמות טובה של כרוב מוקפץ. יהיה לך סקווש שנשאר! (או, אתה יכול לזרוק את כל כרוב וחצי הסקווש יחד.)