סקונס דלעת עם חמאת פירות יער
סקונס דלעת עם חמאת פירות יער יכול להיות רק סקוטית מתכון שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 303 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תבלין פאי דלעת, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את הארוחה הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו סקונס ברי עם חמאת דבש כתומה, דלעת חמאת פקאן סקונס, ו סקונס דלעת-חמוציות עם חמאת מייפל מוקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמוציות בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים.
תן לעמוד במשך 5 דקות; מסננים וקוצצים. בקערה קטנה מקציפים חמאה עד שהיא בהירה ואוורירית.
מוסיפים סוכר וחמוציות של קונדיטורים; מערבבים היטב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה, תבלין הפאי, המלח והסודה לשתייה.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה, לטאטא את הביצה, דלעת וחלב; מוסיפים לתערובת פירורים רק עד לחות. מערבבים אגוזי פקאן אם רוצים.
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש 10 פעמים. טפיחה לתוך 8-ב. מעגל.
חותכים לשמונה טריזים;מפרידים טריזים ומניחים על תבנית משומנת.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם עם חמאת פירות יער.