סרטן ממולא פעמיים תפוחי אדמה אפויים
סרטן ממולא פעמיים תפוחי אדמה אפויים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 363 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שום, מלח, עלי פטרוזיליה טריים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. מתכונים דומים: סרטן ממולא פעמיים תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה אפויים ממולאים סרטן, ו תפוחי אדמה ממולאים סרטן.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חורים דקירה בתפוחי האדמה עם מזלג ומניחים ישירות על מתלה התנור. צולים עד מבושל דרך, כ 45 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה.
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שקוף. לאחר מכן מוסיפים את השום הטחון ואת הטחון במחבת כדי להשחים בעדינות את הצלי שום.
מוסיפים את הקורנית ואת הסרטן ומבשלים עד מחומם דרך. ואז להפריש.
מנמיכים את התנור ל 350 מעלות F.
לאחר תפוחי האדמה מבושלים וקריר מספיק כדי להתמודד לחתוך, את חלק קטן של החלק העליון עושה פתח בתפוח האדמה.
קח כף וגרוף את העיסה לקערה.
מניחים את קליפות תפוחי האדמה על גיליון עוגיות ולשים בתנור 350 מעלות f במשך כ 5 דקות כדי לייבש אותם ולהבטיח שהם יהיו פריכים כאשר נעשה.
כדי עיסת תפוחי אדמה, להוסיף את תערובת שאלוט / סרטן, הנותרים חמאה, גבינה שמנת חמוצה ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל, לפי הטעם. ממלאים את קליפות תפוחי האדמה בתערובת תפוחי האדמה / סרטן.
אופים עד גבינה נמסה סביב 35 עד 45 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.