זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קוסקוס, פטרוזיליה לארוז, שמן זית, ויוגורט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שרימפס חריף עם קוסקוס, עגבניות ונענע, קוסקוס עם ירקות קלויים, נקניק עוף, והאריסה, ו כרובית קלויה וסלט קוסקוס ישראלי עם חריסה-חלומי במרינדה.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
לזרוק את העגבניות ב harissa ו 2 כף של השמן. מתבלים ומתפשטים בקופסת קלייה, חותכים צד ואופים במשך 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
Harissa
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה. עצה בבצל ולחש במשך כמה דקות. להנמיך את החום, העונה ומבשלים במשך 15 דקות או עד זהב caramelised. בקערה, לערבב את היוגורט, טחינה ושום עם כמה תיבול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טחינה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
יוצקים מעל 400 מ " ל מים רותחים. מכסים בסרט נצמדות ועוזבים לעמוד במשך 10 דקות או עד שכל המים נספגים. מזלג למרות עשבי תיבול, שקדים, חומוס וחצי הבצל. למעלה עם העגבניות והבצל הנותר, ומגישים עם מנה של רוטב היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב