קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

עגבניות צלויות חריסה עם קוסקוס

עגבניות צלויות חריסה עם קוסקוס
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קוסקוס, פטרוזיליה לארוז, שמן זית, ויוגורט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שרימפס חריף עם קוסקוס, עגבניות ונענע, קוסקוס עם ירקות קלויים, נקניק עוף, והאריסה, ו כרובית קלויה וסלט קוסקוס ישראלי עם חריסה-חלומי במרינדה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לזרוק את העגבניות ב harissa ו 2 כף של השמן. מתבלים ומתפשטים בקופסת קלייה, חותכים צד ואופים במשך 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
HarissaHarissa
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה. עצה בבצל ולחש במשך כמה דקות. להנמיך את החום, העונה ומבשלים במשך 15 דקות או עד זהב caramelised. בקערה, לערבב את היוגורט, טחינה ושום עם כמה תיבול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טחינהטחינה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הפוך את הקוסקוס לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים מעל 400 מ " ל מים רותחים. מכסים בסרט נצמדות ועוזבים לעמוד במשך 10 דקות או עד שכל המים נספגים. מזלג למרות עשבי תיבול, שקדים, חומוס וחצי הבצל. למעלה עם העגבניות והבצל הנותר, ומגישים עם מנה של רוטב היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)