עוגות בננה בטעם פודינג
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, עוגות בננה פודינג עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 473 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בננות, קמח, חלב מלא שומן, וקרם כפול. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות פודינג, עוגות פודינג פורטוגזיות, ו עוגות פודינג תות.
הוראות
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של מטבע 20p. עם צלחת רחבה 14 ס "מ, לחתוך 6 עיגולים של מאפה, ולאחר מכן להשתמש כדי קו שש קופסאות טרטלט, 9 ס" מ קוטר. תרגע ל-30 דקות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
קו כל מאפה עם קלף אפייה מקומט, ולאחר מכן למלא עם אפיות אפייה.
אופים את המאפה במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את הנייר ואת השעועית.
אופים עוד 5 דקות עד המאפה מבושל וזהוב קלות.
הסר מהתנור, ואז להשאיר להתקרר. להפחית את התנור ל 150C / מאוורר 130c / גז
במחבת, מחממים את החלב ואת השמנת יחד עד לנקודה צורבת. מקציפים את הביצים, חלמון ביצה, סוכר ואגוז מוסקט יחד, ואז לשפוך את החלב החם ואת השמנת להכות בעדינות, המשלבת מעט אוויר ככל האפשר. לזרוק את הבננות במיץ לימון, לחלק אותם בין מאפים, לחתוך את הצד, ואז למלא עם פודינג.
אופים עבור 30 דקות עד רק להגדיר.
הסר מהתנור ולהשאיר את הפחים במשך 5 דקות, לפני הפיכתם מגניב על מתלה חוט. לסיים עם צורם נוסף של אגוז מוסקט.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "