עוגות גבינה עם קרמל מלוח
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 267 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. אם יש לך חמאה, סוכר חום, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה עם קרמל מלוח מיני, עוגת גבינה עם קרמל מלוח מיני, ו עוגת גבינה קטנה עם רוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוגיות במעבד מזון; לעבד עד פירורי טחון דק למדוד על 1 כוס.
להוסיף שמן; דופק לשלב. מעיל 12 כוס מאפין פח היטב עם ספריי בישול. כפית על 1 כף ארוזה תערובת פירור לתוך כל כוס מאפין; הקש פירורים בחוזקה לתוך התחתונה.
אופים ב 300 במשך 7 דקות או עד השחמה קלה.
מניחים סוכר חום, יוגורט, גבינת שמנת במעבד; תהליך עד חלקה.
מוסיפים וניל, מלח שולחן וביצים; תהליך עד חלקה. כפית על 3 כפות בלילה לתוך כל כוס מאפין.
אופים ב 300 במשך 18 דקות או עד מרכזים של עוגות גבינה בקושי לזוז כאשר פאן הוא נגע.
הסר מחבת מהתנור; מגניב על מתלה חוט לטמפרטורת החדר. מחבת כיסוי; במקרר עוגות גבינה 3 שעות או עד מקורר היטב.
תריץ סכין דק מסביב לקצה החיצוני של כל עוגת גבינה. בזהירות להסיר עוגות גבינה מן פאן; מקום על מגש. Chill עוגות גבינה עד מוכן לשרת.
מערבבים סוכר מגורען ו 2 כפות מים בסיר בינוני, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה (כ 3 דקות). המשך לבשל 12 דקות או עד צבע של סוכר חום בהיר (לא לערבב).
הסר מהחום; בזהירות לערבב חמאה וחלב (סוכר מקורמל יהיה להקשיח ולהיצמד כפית).
מניחים מחבת על חום בינוני-גבוה עד סוכר מקורמל נמס. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה.
הסר מחבת מחום; קרמל קר לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה 1 שעה או עד מעובה מעט. כפית על 1 כף קרמל מעל כל עוגת גבינה.
מפזרים עוגות גבינה באופן שווה עם מלח פתית.