עוגות הגבינה של דולצ'ה
והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילדלפיה-מותג גבינת שמנת, קנה dulce de leche, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגות הגבינה של דולצ'ה, עוגות הגבינה של דולצ'ה, ו עוגות הגבינה של דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל 13 x 9 x 2 אינץ מתכת תבנית אפייה עם ספריי nonstick.
מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר, וסינמון בקערה בינונית.
הוסף meltedbutter; מערבבים עד מצופה.
להעביר crumbmixture למחבת. לחץ באופן שווה על תחתית ofpan.
אופים עד הקרום הוא זהב קל, על10 דקות. מגניב לגמרי על המדף.
תערובת גבינת שמנת ומעבד sugarin עד חלקה וקרם, about1 דקה, לעצור מדי פעם כדי גרוטאות צדדים של קערה.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, עיבוד 3 עד 5 שניות כדי למזג בין ביןתוספות.
מוסיפים dulce de leche ווניל; תהליך עד מעורבב, על 10 שניות.
מורחים את הבלילה באופן שווה על פני קרום מקורר.
Bakeuntil רק להגדיר במרכז וקצוות הם מנופחים מעט סדוק, על 38 דקות.
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
לחמם את הקרם dulce de leche ו -3 כפות מיקרוגל בטוח במרווחים של 10 שניות עד נמס.מערבבים כדי למזג, הוספת קרם יותר byteaspoonfuls אם עבה מדי לשפוך (קרם amountof צורך יהיה תלוי המותג ofdulce de leche).
יוצקים זיגוג על קרירותכמהלעשות; להפיץ באופן שווה. Refrigerateuntil צונן, על 1 שעה (זיגוג לא להיות המשרד). לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. כיסוי; צמרמורת.
חותכים עוגת גבינה לאורך לתוך 4strips, ולאחר מכן לרוחב לתוך 6 רצועות, יוצר24 ברים.
מפזרים ברים עם פלר דה סאל.
* רוטב סמיך ומתוק עשוי caramelizedsugar בחלב או מעיבוי ממותק; זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון מלכות ובשווקים לטיניים.
** סוג של מלח ים; זמין בכמה סופרמרקטים בחנויות מזון מיוחדות.