עוגות הדגים של מנואלה
עוגות הדגים של מנואלה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מנואלה סלסה, עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, ו עוגות דג בקלה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
בינתיים, מניחים את הליבוט ואת הסלמון למחבת או סיר גדול, ויוצקים בחלב. מביאים לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 5 דקות בהתאם לעובי הפילה שלך.
לנקז את חלב, ולהניח את הדגים בצד.
כאשר תפוחי אדמה נעשים, לנקז, ולמקם בקערה גדולה. מחית תפוחי אדמה עם אחת הביצים והחמאה עד חלקה למדי. העונה עם אגוז מוסקט, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל.
מערבבים בדגים, דואגים לא לשבור לחתיכות קטנות מדי.
מקציפים את הביצה הנותרת, ומניחים על צלחת.
מניחים פירורי לחם על צלחת נפרדת. קמח קלות את הידיים, ויוצר את תערובת הדגים לקציצות. טובלים כל קציצה לתוך הביצה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מניחים את עוגות הדגים על צלחת, ומקררים במשך 30 דקות.
חום 1/4 אינץ ' של שמן במחבת כבדה גדולה מעל בינוני עד בינוני חום גבוה. מטגנים את עוגות הדגים במשך כ 3 דקות לכל צד, או עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר ומגישים טריים וחמים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.