עוגות חמאה קנדיות
עוגות חמאה קנדיות הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מי קרח, ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות חמאה קנדיות, עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, ו חמאת תפוחים קנדית (מתכונים דומים).
הוראות
למלא כוס עם קרח ומים. לנפות את הקמח ומלח לקערה.
חותכים את קיצור לעשות חתיכות בגודל אפונה.
מוסיפים את כפות מי הקרח מהכוס עד שהבצק מחזיק יחד. ליצור את הבצק לכדור. הבצק הושלם כעת. שים את זה בשקית ניילון או לעטוף אותו ולשים במקרר לפחות 15 דקות.
מגלגלים את הבצק בין שני גיליונות נייר שעווה.
חותכים את הפגזים באמצעות זכוכית גדולה או הסיר הקטן ביותר שלך. צריך להיות לך כ -12 פגזים כאשר סיים.
שים את הקליפות האלה לתוך מאפין משומן או מחבת טארט.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C)
שים אגוזי מלך וקוקוס על תבנית אפייה וצלי במשך 5-10 דקות, עד חום.
הסר מהתנור ולהגדיר טמפרטורה ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
למלא את החלק התחתון של כל פגז טארט עם כ -10 צימוקים כל אחד.
להקציף יחד סוכר, ביצה, חמאה, וניל ומים חמים.
יוצקים תערובת לתוך פגזים טארט, מילוי 2/3 מלא ולא יותר.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) תנור במשך 10-12 דקות או עד חום זהוב.
תן מגניב לפני ניסיון להסיר. עושה 12 עוגות.