עוגות סלמון עם רוטב יוגורט לימון-צלפים היא מנה עיקרית פסקטרית . מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -39 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-66 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם יוגורט יווני מלא, צלפים, גרידת לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 58% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגות סלמון עם רוטב יוגורט לימון-צלפים , עוגות סלמון עם רוטב יוגורט לימון , ועוגות סלמון צלפים לימון .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
סלמון: שמים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 קילו פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)
פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)
3
מזלפים את הסלמון בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהבשר מוכן ומתקלף בקלות בעזרת מזלג, כ-6 עד 8 דקות מכל צד. מניחים בצד לצינון למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
26 קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
קציצות: בעזרת מזלג מקשקשים את הסלמון לחתיכות בגודל 1/2 אינץ' ומכניסים לקערה בינונית.
מערבבים בעדינות רק עד לאיחוד. יוצרים מהתערובת 2 קציצות בקוטר 1/2 אינץ', בעובי של כ-3/4 אינץ'. (אם התערובת יבשה מכדי ליצור קציצות, מוסיפים מיונז נוסף, כף בכל פעם,) מצפים בזהירות את הקציצות בשאר הקרקרים המרוסקים ומכניסים למקרר לשעה. במחבת טפלון גדולה מחממים את השמן והחמאה על אש בינונית.