עוגות תפוזים-הל עם ציפוי וניל
אם יש לכם סוכר, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות תפוזים עם ציפוי וניל, וניל שעועית תאנה קאפקייקס עם זיגוג דבש פריחת תפוזים, ו אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן).
הוראות
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 325°f. ריסוס קל הקרביים של 33 תבניות נייר עם ריסוס nonstick; לארגן תבניות על 2 גליונות אפייה גדול rimmed.
לנפות קמח, הל טחון, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה.
להקציף ביצים, קליפת תפוז, וניל, ומי פרחים כתומים בקערה להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה אחרת עד פלאפי. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד מעורבב היטב. מקציפים בתערובת ביצים ב 3 תוספות. מקציפים במרכיבים יבשים ב 4 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה, גירוד קערה מדי פעם.
כפית 1/3 גביע הבלילה לתוך כל עובש נייר.
אופים cupcakes עד נפוח ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, היפוך גיליונות לאחר 12 דקות, על 25 דקות בסך הכל (cupcakes לא יכול חום על גבי).
מעבירים קאפקייקס למדפים, מגניבים לגמרי.
קאפקייקס כתומים קפואים עם ציפוי וניל. (ניתן לעשות קדימה. מסדרים קאפקייקס במחבתות קלייה חד פעמיות. מחבתות כיסוי בנייר כסף. מקררים עד 2 ימים, או לאחסן בטמפרטורת החדר 1 יום. הביאו עוגות קרות לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
לקשט קאפקייקס עם מיני ורדים עד 4 שעות לפני ההגשה.
* תמצית חומרי טעם נמכרת בחנויות משקאות בסעיף משקאות או מזונות מיוחדים של כמה סופרמרקטים.