עוגיות אלפבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות האלפבית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו ביצה, קמח, ציפוי קרח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו מרק אלפבית, מרק אלפבית, ו אלפבית מרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה קטנה.
היכו יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עומד (רצוי מצויד מצורף משוט) או 6 דקות עם כף יד, ולאחר מכן היכו בביצה ווניל. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח, ערבוב עד רק בשילוב.
טופס בצק לתוך 2 כדורים לשטח כל לתוך דיסק 6 אינץ'. דיסקים צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מגלגלים חתיכת בצק 1 (לשמור על הבצק שנותר מקורר) לתוך סיבוב 81/2 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה) על משטח משוריין היטב עם מערוך מקור היטב. (אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל החוצה, rewrap בפלסטיק צמרמורת עד המשרד.)
לגזור עוגיות רבות ככל האפשר מן הבצק עם חותכי ולהעביר 2 ungreased גיליונות אפייה גדולים, הסדרת על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד הקצוות הם זהובים, 10 עד 12 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין.
לאסוף שאריות וצינה עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי rerolll, 10 עד 15 דקות. הפוך יותר עוגיות עם בצק שנותר ושאריות (reroll רק פעם אחת) באותו אופן על גיליונות אפייה מקורר.
עבור כל צבע (אתה יכול לעשות עד 7), להעביר 1/4 כוס הדובדבן לקערה קטנה נפרדת גוון עם צבע מאכל. חותכים את 1 בפינה של כל שקית ניילון כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ', ואז כפית כל צבע הדובדבן לתוך שקית, לחיצה על אוויר עודף. לסובב כל שקית בחוזקה רק מעל הדובדבן, ואז דקורטיבי צינור (או להפיץ) צבע ציפוי על עוגיות.
בואו הדובדבן יבש לחלוטין (בערך 1 שעה, בהתאם לחות) לפני אחסון עוגיות.
* וילטון להדביק צבע מזון זמין ב wilton.com.
** זמין בכמה חנויות בישול וחגיגות מתוקות (800-328-6722).
* הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים.* עוגיות (עם או בלי זיגוג) ניתן לעשות 1 שבוע קדימה ושמר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות נייר שעווה או קלף, בטמפרטורת החדר.