צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק וירקות יכולים להיות מתכון מעולה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, מלח כשר, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק חזיר על ירקות מעורבים, סטייק חצאית עם סלק וירקות, ו סטייק צ'יפוטלה עם כרוב ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
5 כפות קמח לכל מטרה;
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
1
מערבבים את כל החומרים יחד.
2
מפזרים 2 עד 3 כפות על סטייק פרוס, זורק כדי להבטיח את הבשר מכוסה. שמור לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוס
בשר
3
במחבת ברזל יצוק, להוסיף קמח על אש נמוכה. קמח חום, ערבוב מדי פעם כדי למנוע שריפה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
חום כבד 5 ליטר סיר ברזל יצוק; מעל חום בינוני, להוסיף שמן. בשר מתובל חום במשך 2 או 3 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים בצל וקמח משחי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בצל
6
יוצקים 1-כוס מרק ומערבבים לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק
7
מוסיפים חלק מהירוקים, ולאחר מכן מוסיפים יותר מרק. חזור על זה עד שאין יותר מרק וירקות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
מרק
8
הוסף 1 כף של לשפשף ו 1/2 מקל של חמאה. כאשר החמאה נמסה וירוקים ובשר רכים, מעבירים לקערת הגשה ומגישים על אורז.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.