עוגיות בסגנון הונגרי פרג
עוגיות בסגנון הונגרי פרג הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. . אם יש לך סודה לשתיה, מיץ לימון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), מאפינס פרג שקדים בסגנון מאפינס, ו עוגות קוקוס מיני הזוכה עם קרום פרג, מילוי צימוקים מוסקט, וזיגוג פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, פשתן ופרג טופי, ורדים אורגניים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה או מקשרים אותה בנייר קלף.
מערבבים זרעי שמנת ופרג בסיר קטן.
תערובת חום מעל חום בינוני עד התערובת חמה; לא להרתיח.
בקערה בינונית, לשלב קמח, סודה לשתייה וקינמון. מערבבים בחמאה, מיץ לימון וסירופ.
מערבבים היטב ומוסיפים תערובת פרג מקורר.
טיפה על ידי כפות קטנות על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב, כ 20 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.