עוגיות ג'מבו צימוקים
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, עוגיות ג'מבו צימוקים עשויות להיות מתכון סופר ללא חלב לנסות. תמורת 23 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 30. מנה אחת מכילה 205 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מים, אגוזי מלך וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 66 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מאפינס ג'מבו אוכמניות , קאפקייקס שיש יוגורט בגודל ג'מבו ועוגיות שוקולד צ'יפס גזר דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים מים וצימוקים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מרתיחים 3 עד 4 דקות. מניחים בצד לצינון.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה, קרם יחד קיצור וסוכר. טורפים פנימה ביצים ווניל. מערבבים פנימה צימוקים יחד עם הנוזל שבו הם רתחו. מערבבים בתערובת הקמח, ואז מערבבים פנימה את אגוזי המלך. זרוק על ידי כפות על דפי העוגיות המוכנים.
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהן יציב.
מוציאים מתבנית העוגיות לצינון על רשתות.