עוגיות דלעת עם ציפוי חמאה משחימה
אם 19 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות דלעת עם ציפוי חמאה משחימה עשוי להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 182 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, וניל, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו ריבועי דלעת עם ציפוי חמאה משחימים, חטיפי דלעת עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגות דלעת עם ציפוי חמאה מייפל להשחמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה גדולה, מכים סוכר מגורען, סוכר חום, חמאה 3/4 כוס ווניל 1 כפית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד מעורבב היטב. הכה בדלעת וביצים עד מעורב היטב. במהירות נמוכה, לנצח בקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
על יריעות עוגיות ungreased, טיפה בצק על ידי ערימות כף.
אופים 10 עד 12 דקות או עד כמעט שום שקע נשאר כאשר נגע במרכז. מיד להסיר מגיליונות עוגיות למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
בקערה בינונית, מניחים אבקת סוכר, 1 כפית וניל ו 3 כפות חלב. בסיר 1 ליטר, לחמם 1/3 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד חום בהיר.
יוצקים חמאה משחימה על תערובת אבקת סוכר. הכה במהירות נמוכה על 1 דקה או עד חלקה. בהדרגה להוסיף רק מספיק של הנותרים 1 כף חלב כדי להפוך את ציפוי שמנת ופיזור. בנדיבות כפור מקורר עוגיות.