עוגיות חלבון דלעת
עוגיות חלבון דלעת הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 14 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 119 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות והרימו שיבולת שועל מגולגלת, קינמון טחון, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוגיות חלבון פאי דלעת, עוגיות שיבולת שועל דלעת ללא סוכר / עתירות חלבון / בריאות באופן מזעזע, ו שייק חלבון פאי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מקציפים יחד ספלנדה, שיבולת שועל, קמח חיטה, קמח סויה, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים פנימה דלעת, שמן קנולה, מים, חלבוני ביצה ומולסה. מערבבים זרעי פשתן, אם רוצים.
מגלגלים ל -14 כדורים גדולים, ומשטחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים במשך 5 דקות בתנור שחומם מראש. אל תאפו יתר על המידה: העוגיות ייצאו ממש יבשות אם יאפו יתר על המידה.