עוגיות חמאה ולימון
גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, תמצית לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן}, עוגיות חמאה ולימון, ו עוגיות חמאה ולימון.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי עד בשילוב. תערובת בגוון לימון, תמצית לימון ווניל.
מערבבים קמח ומלח לתערובת חמאה.
העברת תערובת לנייר שעווה או לעטוף פלסטיק.
רול לתוך יומן (עבור עוגיות חיתוך) או צורה לתוך דיסק (לשימוש חותכני); לעטוף בצק ומקרר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (170 מעלות C).
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים עוגיות באמצעות חותך עגול 2 אינץ 'ומניחים 2 אינץ' זה מזה על גיליונות אפייה ungreased. (או פורסים עוגיות ומסדרים על גיליונות אפייה). לאסוף ולאסוף שאריות בצק.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם זהב חיוור, אבל לא השחמה, על 20 עד 25 דקות.
בואו לעמוד על תבנית אפייה 2 דקות.
הסר למדף ולתת מגניב לחלוטין.