עוגיות חמאת בוטנים שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד, עוגיות חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז 9x9 אינץ תבנית אפייה.
בקערה בינונית, למזג יחד את החמאה, 1/2 כוס חמאת בוטנים, סוכר לבן, סוכר חום, ביצה 1 כפית וניל עד חלקה.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת הסוכר.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד המשרד.
הסר מהתנור ומפזרים שבבי שוקולד.
בואו לעמוד לרגע, ולאחר מכן להפיץ את השבבים כדי ליצור שכבה.
כדי להפוך את הציפוי, למזג יחד את 2/3 כוס חמאת בוטנים, סוכר ' ממתקים וקיצור. בהדרגה מערבבים בחלב 1 כפית וניל. בעדינות לערבב את ציפוי מוקצף. לְצַנֵן. כאשר בראוניז וציפוי שניהם מקוררים, מורחים ציפוי על בראוניז וחותכים לסורגים.