עוגיות מרנג וניל כפול
עוגיות מרנג וניל כפול עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חלבונים, שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה וצמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. נסו עוגיות מרנג וניל כפול, עוגיות סאבלס וניל כפול {הייללה וניל בגידה}, ו עוגיות מרנג לימון כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/4 כוס סוכר בקערה קטנה. לגרד זרעים מ שעועית וניל, ולהוסיף זרעים לסוכר; להשליך שעועית. מערבבים היטב עם מטרפה.
מקציפים חלבונים, קרם טרטר ומלח במהירות גבוהה של מיקסר עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים תערובת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מוסיפים בהדרגה תערובת שעועית וניל ותמצית; מקציפים עד לאיחוד בלבד. (פסגות נוקשות יקבלו עקביות של קרם מרשמלו.)
מכסים נייר אפייה בנייר אפייה; מאובטח לתבנית עם נייר דבק. זרוק את הבלילה לפי כפות רמות על גבי תבנית אפייה מוכנה.
אופים בחום של 325 למשך 35 דקות או עד שהם פריכים. מגניב על מחבת על רשת. חזור על התהליך עם הבלילה שנותרה, תוך שימוש חוזר בנייר אפייה. יש לאחסן בכלי אטום.